esquina superior derecha
Comunicacions i anuncis
 • Pagament electrònic: Interrupció del servei de càrrec en compte (2020-10-02)

  Des de la plataforma estatal que ofereix a aquesta Seu el servei de càrrec en compte en el procés de pagament electrònic (red.es), informen que hui 2 d'octubre de 2020, a les 24.00 hores el Servei de Pagament Telemàtic serà desactivat definitivament i deixarà de prestar servei. El Servei de Pagament Telemàtic (SPT) arriba a la seua fi després de 14 anys d'activitat després d'haver complit els objectius perseguits en els diferents convenis: la promoció i difusió del pagament telemàtic en l'Administració Pública i Ens del Sector Públic.

  Li recordem que esta Seu mantindrà disponible el pagament electrònic mitjançant targeta, tant de dèbit com de crèdit emesa per qualsevol entitat bancària.

  Preguem disculpe les molèsties que esta actuació li puga ocasionar.

 • Interrupció temporal de l'emissió de certificats d'empadronament (2020-11-17)

  Durant els períodes que a continuació s'indiquen es realitzaran actualitzacions necessàries en els sistemes municipals que gestionen el Padró d'Habitants d'esta ciutat. Per això no serà possible l'emissió de certificats de empadronament des d'esta Seu Electrònica, ni la consulta de dades padronals des de la Carpeta Ciutadana durant els següents períodes de temps:

  • Des de les 15.00 del divendres 27/11/2020 fins a les 23.30 del diumenge 29/11/2020

  Disculpen les molèsties.

esquina inferior izquierda esquina inferior derecha